Menu

Programul „Școala altfel” (2023-2024)

Programul „Școala altfel” din cadrul școlii noastre a avut loc în perioada 16-20 octombrie, având ca teme principale: „Prevenirea și reducerea faptelor de discriminare în funcție de statutul social, economic sau cultural, naționalitate, etnie cetățenie, greutate, dizabilitate.” Pentru învățământul primar, respectiv „Prevenirea și reducerea faptelor de violență verbală, fizică, psihologică – bullying, emoțională, sexuală, socială, culturală, cibernetică în rândul elevilor” pentru cel gimnazial. Copiii școlii noastre coordonați de cadrele didactice au realizat diverse activități pe aceste teme, având un mesaj clar:

Cu toții putem face diferența! Bullying-ul nu este niciodată acceptabil și toți avem un rol de jucat în lupta împotriva acestui act atât de dezvoltat în societatea de astăzi. Așadar, fie că este vorba de a oferi sprijin unui prieten, de a spune cuiva că acțiunile sale nu sunt în regulă sau de a vorbi cu un adult în care avem încredere, acțiunile noastre, ale tuturor, pot face diferența și pot ajuta la oprirea agresiunii de orice fel. Așa cum spune și unul dintre afișele realizate cu iscusință de elevi: Violența face victime, bunătatea face prieteni!”

Să fim mai buni în fiecare zi, nu doar pentru noi ci și pentru ceilalți!

Prof. Cociorveanu Gabriela, Prof. Doroftei Sorina, Prof. Hristache Sofia, Psihoped. Totolici-Rusu Săftica

Prof. Condruz Gina, Prof. Scarlat Lidia, Prof. Botaș Anca

Prof. coord.: Prof. dirig. Doruș Iuliana; prof. dirig. Anghel Margareta; prof. dirig. Ciochină Daniela; prof. educ. Druță Magdalena; prof. educ. Cojocaru Zoia; prof. educ. Iacob Ion; Psihoped. Ilaș Alina; psihoped.Crișan Elena; prof. Mihalache Valentin; prof. Educ. Iacob Ion; prof. Gogeanu Ștefan;

Distribuiți